NATACIÓ ALEVÍ
El passat dissabte 27 d’abril l'equip Aleví del NJP, format per 10 nedadors i nedadores, va participar en l'última Jornada de Lliga de la FCN a les instal·lacions del CN Sant Andreu; on van nedar els 400 metres estils (prova que està en el top 3 de dificultat), els 200 metres esquena i el relleu de 4x100 metres estils mixtes (format per 2 nenes + 2 nenes).
Tot i trobar-nos en un punt de la temporada on el cansament i la càrrega muscular és important, tothom va superar les marques anteriors i, fins i tot, algun dels nostres nedadors va establir un nou record del club i va apropar-se una mica més a les marques que ens demana la RFEN per a participar en el Campionat Nacional.
Ara ens queda el dia 18 de maig competir el Fons i Estils, que serà la última oportunitat per a poder classificar-se en el Campionat de Catalunya d’Estiu que es farà a Sabadell l’últim cap de setmana de juliol. També ens queden alguna competició més com la Copa Catalana i algun Trofeu que ens permetí accedir al Campionat Nacional.