NATACIÓ: Copa Barcelona 92
El dissabte 4 de maig al CN Atlètic Barceloneta, en Lucas i la Thais (2012), van nedar la prova del 25 metres braça, un estil que encara no havien nedat a cap competició.
La Thais, amb un estil molt bo a nivell tècnic, va quedar 1ª i es va endur la Copa de campiona en categoria femenina Prebenjamí. En Lucas, amb un estil més enèrgic, va quedar subcampió en categoria masculina Prebenjamí. Els temps dels 2 nedadors va ser pràcticament el mateix, 27.50 segons.
Després de la prova, els seus entrenadors ens comentaven: "estem molt satisfets de com han nedat, la braça és un dels estils més complexes d'aprendre i treballar, el trofeu aconseguit és una conseqüència de l'esforç mostrat durant tota la temporada".
També tenien paraules pels familiars: "No podem estar més agraïts i satisfets ells, ja que aquesta temporada tot ha anat sobre rodes. La implicació, serietat i actitud dels familiars i la il·lusió dels nostres nedadors han sigut una de les claus dels resultats del Lucas i la Thais, amb 5 ors i una plata aquesta temporada".