NORMATIVA CAMPUS


Per a un millor funcionament del Campus us demanem que seguiu les instruccions de funcionament que us detallem a continuació:

ENTRADA

Per la porta de l'escola Joan Pelegrí (c/ Torre d'en Damians 6).

Degut a les mesures que hem de prendre per la covid hem esglaonat les entrades.

8H50:
2n-3r - Punt de trobada A
4t-5è-6è - Punt de trobada B

9H00:
P3-P4 - Punt de trobada A
P5-1r - Punt de trobada B


(*) Els nens i nenes que arribin més tard els recollirà a l’entrada el coordinador del campus (Joel Romero), que els portarà amb el seu grup bombolla.

ROBA

Han de venir amb roba adequada per fer esport (samarreta, pantaló, mitjons i calçat esportiu).

Per tal d’evitar confusions d’objectes, roba, etc, us recomanem que poseu el nom dels vostres fills/es a tot el material que puguin dur; seria convenient que tot aquest material el portessin en una motxilla petita.

Recomenem que als més petits els hi poseu una muda de recanvi per si fos necessari.

Hauran de portar una botella amb aigua ja que no es podran fer servir les fonts per veure-hi directament.

AL·LÈRGIES I/O MEDICAMENTS

Si algun nen/a ha de prendre algun medicament o ha de seguir una dieta específica, haureu d’avisar a la coordinació del campus esportiu per escrit (FULL D'INSCRIPCIÓ).

RECOLLIDA

L’horari de recollida pels nens/es que marxen al migdia serà a les 14h00. Els nens/es seran entregats a la porta de l’escola (c/Torre d’en Damians).
Les persones que vinguin a recollir-los hauran d’esperar-se al carrer per evitar problemes en l’entrega.

L’horari de recollida pels nens/es que marxen a la tarda hem haugt de fer-lo esglaonat per les mesures covid. Els nens/es seran entregats a la porta de l’escola (c/Torre d’en Damians) en el següent horari:
16h50: 4t-5è-6è
16h55: 2n-3r
17h00: P5-1r
17h05: P3-P4 P5-1r

En cas que els pares o mares no puguin venir a recollir els seus fills i ho faci una altra persona, caldrà comunicar-ho a la coordinació del campus; també caldrà informar si els nens/es poden marxar sols a casa (AVISAR QUAN ELS PORTEU A LES 9h).