NORMATIVA CAMPUSPer a un millor funcionament del Campus us demanem que seguiu les instruccions de funcionament que us detallem a continuació:

ENTRADA

El punt de trobada serà el menjador de l’escola; per tal de poder començar les activitats en l’horari previst seria aconsellable que els nens arribessin una mica abans de les 9h00.

ROBA

Han de venir amb roba adequada per fer esport (samarreta, pantaló, mitjons i calçat esportiu).

Per tal d’evitar confusions d’objectes, roba, etc, us recomanem que poseu el nom dels vostres fills/es a tot el material que puguin dur; seria convenient que tot aquest material el portessin en una motxilla petita.

Recomenem que als més petits els hi poseu una muda de recanvi per si fos necessari.

AL·LÈRGIES I/O MEDICAMENTS

Si algun nen/a ha de prendre algun medicament o ha de seguir una dieta específica, haureu d’avisar a la coordinació del campus esportiu per escrit (FULL D'INSCRIPCIÓ).

RECOLLIDA

L’horari de recollida pels nens/es que marxen al migdia serà a les 14h00. Els nens/es seran entregats a la porta de l’escola (c/Torre d’en Damians).
Les persones que vinguin a recollir-los hauran d’esperar-se al carrer per evitar problemes en l’entrega.

L’horari de recollida pels nens/es que marxen a la tarda serà a les 17h00. Els nens/es seran entregats al menjador.

En cas que els pares o mares no puguin venir a recollir els seus fills i ho faci una altra persona, caldrà comunicar-ho a la coordinació del campus; també caldrà informar si els nens/es poden marxar sols a casa (AVISAR QUAN ELS PORTEU A LES 9h).