Publicats els resultats del Campionat de Catalunya

Només 4 ratlles per a dir-vos que la Federació Catalana de Natació ha publicat els resultats del Campionat de Catalunya de dissabte.

Equip aleví: Anna Kulic, Marina Iglesias, Berta de Pablo, Sandra Llamas, Herminia Alvarez, Nerea Romero, Paula Labalsa, Judith Gracia, Clàudia González, Ariadna Trullols. Entrenadores: Clara Vallès i Ingrid Cumelles Bassols.


Així, hi ha hagut una gran sorpresa, les alevins han aconseguit la 5a posició superant al Club Natació Calella, equip amb el que, per cert, es disputaran la medalla d'or al Campionat Escolar del mes de juny. Aquest èxit de ben segur que encoratja a nedadores, entrenadores, pares, mares i "simpatitzants" a seguir treballant.

Tanmateix, l'equip infantil ( Anna Gascón, Cristina Bermejo, Judith Doral, Laura Hendrickx, Raquel Gràcia, amb la seva entrenadora Meritxell Salvat), es va classificar en 7a posició darrera del Club Natació Calella que va assolir la 6a posició. La diferència entre ambdós equips no és massa gran, el que anima a seguir treballant per a seguir competint i arribar a noves fites.

Aquí podeu trobar:

AH! estigueu atents i atentes que aviat tindrem més fotos al nostre àlbum de la competició!!!!

Mònica Moro

.