Farem història...s'ha donat un gran pas!!!

Sis hores a la piscina amb una temperatura ambient de 31-32ºC, crits, soroll, calor... però res no va aturar els nostres equips infantil i aleví de debutar al Campionat de Catalunya de grups d'edat de rutines combinades.

Així, les 5 nedadores de l'equip infantil es van tirar a l'aigua tancant la seva categoria i us podem ben asegurar que van donar la talla. El repte de nedar davant de la millor sincro catalana i segurament espanyola no va decebre ningú, ben al contrari va sorprendre la "claca" que suava i cridava a la grada.

I el que fan els sortejos, només amb 10 minuts de descans, sense recuperar-nos de la sorpresa... unes lleones molt ferotges van iniciar la seva participació a la categoria aleví. Va sortir el primer salt (grans equips el van fallar...) i la claca a sota la pancarta ja estava camí de l'afonia quan 3'30minuts després les lleones saludaven des de la plataforma.

I les entrenadores, la Meritxell, la Clara i la Íngrid, amb les seves "ajudantes" i suporters (Mireia, Clàudia, Maria i Cristina) estaven radiants i contentes amb l'experiència.

I ara us deixo el primer recull de fotos a l'àlbum que anirem fent crèixer i ben aviat us penjarem els videos de les dues rutines i gràcies a tots i totes, els que veu venir, els que pensàveu en els que estàvem a la piscina, els i les que veu ajudar, els que dispareu fotos i graveu en vídeo...perquè entre tots fem gran el somni!!!!

Mònica Moro

.