Fem pinya!!!

Doncs sí, hem aconseguit l'àlbum de fotos més extens de tots els que teníem al club, ni més ni menys que 155 fotografies del Campionat de Catalunya de rutines combinades de Badia del Vallès. Però el millor, és que les fotografies pertanyen a 7 fotògrafs diferents que ens les han fet arribar (els autors apareixen al peu de cada foto) el que ens fa veure, la importància de "fer pinya" quan arriben les competicions.

També cal fer pinya al vestidor, en aquell moment de nervis quan cal posar-se el banyador, acabar d'arreglar la gelatina del cap i el casquet i maquillar totes les components dels equips "iguals".

I també cal fer pinya al voltant de les nedadores que competeixen altres nedadores que no ho fan, com les 4 juniors (Mireia, Maria, Clàudia i Cristina) que van venir a la competició i van ajudar i animar a les seves companyes infantils i alevins.

I també cal fer pinya a la grada, penjant pancartes, gravant en vídeo i sobretot, sobretot, fent molt i molt soroll per a que quan les nedadores estan competint sentin que no estan soles, que a fora ténen tot el suport de la seva claca per a ser les millors.

Així doncs, des d'aquí i des d'ara mateix, us convidem a les grans cites que tindrà la sincro del club al mes de juny!!!

Mònica Moro
.