NATACIÓ ALEVÍ: Campionat Catalunya Hivern.
Febrer 9, 2020

L’Equip Aleví de Natació ha participat al Campionat de Catalunya d’Hivern Aleví Combinat a Manresa en piscina de 25 metres.
El format del campionat ha sigut nou per a tothom, ja que tots els participants havien de participar en les proves de 400m lliures, 200m estils, 50m esquena i 2 proves a triar pel nedador. La suma de totes les proves donava el resultat final. Per tant encara que guanyessis una o més de les proves no volia dir que fossis el campió d’aquella. Les opcions d’assolir una medalla eren molt complicades.
Tot així estem molt satisfets amb els nostres nedadors i nedadores per la maduresa assolida en aquets campionats i la forma de competir. La majoria de els marques es varen millorar i ens hem aproximat a les marques estatals per a tenir opcions d’un Campionat d’Espanya.
Es varen classificar per al Campionat Català en Biel dominguez, Danna Isabella, Aksynia Fedotova, Jhon Lawrence, Marcus Snegur, Anna Chen i Eric Navalón (classificat l’Èric en 8a posició de la general, tot un èxit)
Cal dir també que, per a poder participar en el Campionat havies d’haver quedar classificats entre els 100 millor de la participació de la suma de les 4 Jornades de Lliga anteriors.