Primera Setmana d'entrenaments

La temporada 2015/16 arrenca com si les vacances d'estiu no haguessin existit; tan bon punt els nostres nedadors i nedadores han posat el peu a les nostres instal·lacions han recuperat l'entusiasme i les ganes de treballar que havien deixat aparcades durant unes setmanes per gaudir de les vacances d'estiu.

NATACIÓ:
L'equip aleví ha començat la pretemporada amb força amb entrenaments diaris de 9h00 a 13h00 per tal de retallar temps i recuperar la forma ràpidament.
Els benjamins i l'escola, amb entrenaments de 17h30 a 18h30. també han fet les primeres piscines.
Aquests equips tornaran a fer 4 sessions la setmana vinent en els mateixos horaris.

SINCRONITZADA:
Primers entrenaments per totes les categories que serveixen per conèixer a les noves entrenadores i prendre el primer contacte d'una llarga temporada.
Escola i Benjamines: han entrenat de dimarts a divendres de 18h30 a 19h45. Aquests entrenaments també han servit per fer proves a moltes nenes que volien incorporar-se al nostre club.
Alevines i Infantils: han entrenat de dimarts a divendres de 19h45 a 21h00.
Aquests equips aprofitaran la setmana vinent per marxar d'estada de pretemporada a L'Hospitalet de l'Infant,
Les noies més grans del Júnior, Sènior i Absolut, han entrenat dimecres i divendres de 21h00 a 22h30, i tenen previstes 3 sessions per la setmana vinent, dilluns, dimarts i dimecres.

SALTS:
Amb moltes ganes de retrobar-se amb la seva entrenadora, els nostres saltadors han reprès aquest dissabte els entrenaments amb ganes de repetir els èxits de la temporada anterior.