ESTADA 2015

Dimecres 9:

Ja tornem a estar desperts.
Encara ens queda un matí de feina... Esmorzar, recollir habitacions i entrenar.
Mes val que esmorzem bé.

Abans d'anar a entrenar cal fer net a les habitacions... bufff, quanta feina. Les noies comencen a fer les maletes per avançar feina i tenir-ho tot llest abans d'anar a dinar.

Ja són les 10h00, cal anar a la piscina a fer el darrer entrenament de l'Estada 2015.


Dimarts 8:

El segon dia de l'estada comença ben aviat. A les 8h00 del matí sona el despertador per anar a esmorzar, cal alimentar-se bé per preparar-se pel dia de treball que ens espera.
Aquesta serà la jornada més llarga de treball i caldrà aprofitar-la al màxim, 2 hores d'entrenament al matí i 2h30 a la tarda serviran per posar apunt a les noies per l'inici de la temporada.
Aquest any comptem amb 5 entrenadores per treballar amb les nenes: Berta, Cristina, Pati, Helena i Mònica; així que és molt fàcil repartir els grups per edats i poder treballar de forma específica amb cadascun dels equips.




Dilluns 7:

Són les 10:20 i l'expedició del NJP ja està al tren de camí a l'Hospitalet de l'Infant. Encara queden 50 minuts de viatge i les 35 nenes ja estan impacients per arribar.

Després de 2 hores de trajecte arribem a lloc. Ara ens toca caminar fins a la residència, 10 minuts de passeig i ja veiem la casa.

A les 12h15 ja hem instal.lat totes les nenes a les seves habitacions i comencem a organitzar-nos per anar a dinar d'aqui a una hora.

La primera tarda passa com si res, el ritme d'activitat fa que el temps passi ràpidament i les nenes no s'adonen de la feina feta.
A les 16h ja les teniem totes apunt per fer el primer entrenament de sec, uns quants minuts de carrera, algun que altre exercici de força i un parell de jocs són suficients per tornar a obrir la gana a les nenes pel berenar.
Amb les forces recuperades anem a la piscina per fer l'entrenament a l'aigua. Separades per nivells, i cadascuna al seu ritme, les nenes fan les 2h30 d'entrenament sense problemes.