SINCRO: Competició maratoniana!

El passat dissabte a la Piscina Sant Jordi és va celebrar la prima jornada del Campionat de Catalunya Benjamí. 

Amb una participació record de gairebé 370 nedadores, el nostre club va ser el 3r club amb més participants amb un total de 42 nedadores d'entre 5 i 10 anys.Totes les nedadores van demostrar la seva tècnica fent cadascuna dues figures de manera individual davant d'un panell amb 3 jutges que puntuaven la seva execució, i la veritat, tot s'ha de dir, les nostres nedadores han quedat molt ben situades en la classificació final!

Moltes felicitats a les nostres petites sirenes!

En acabar la categoria benjamí va començar la primera jornada de la Copa Catalunya, va ser  una competició experimental i on la majoria de participants era del nostre club. Les nostres nedadores mes grans van demostrar una gran tècnica. El total de 45 participants va haver de fer
dues figures d'un nivell molt elevat, desprès del recompte de puntuacions les dotze primeres classificades passaven a la següent fase, en aquesta fase quatre nedadores del club ( Sandra Llamas, Nerea Romero, Aina Queral i Carla Salinas) van fer una altra figura  per intentar classificar-se entre les sis millor. En la següent fase només va aconseguir passar la Carla Salinas que va demostrar el gran nivell que hi ha al club quedant-se només a una posició del podi.

Felicitats també a totes les altres nedadores !

Per últim, donar les gràcies a tots els pares i familiar que vareu estar donant suport en tot moment a totes les nenes del club.

Moltíssimes gràcies a tots !