III JORNADA DE LLIGA PER EQUIPS


FINALITZADA LA III JORNADA DE LLIGA PER EQUIPS. I UNA JORNADA MÉS DE LA JORNADA DE LLIGA INDIVIDUAL. NOVES MOLT BONES SENSACIONS.

El passat cap de setmana dia 24 de gener el Club Natació Joan Pelegrí vam participar en la tercera i última Jornada e Lliga per Equips. La competició és va realitzar a les instal·lacions de la U. Esportiva Horta.
Vàrem participar les categories més petites de la secció de natació, l’Escola Base, Prebenjamins i Benjamins, amb uns 30 nedadors i nedadores.
La jornada va esdevenir en un dia festiu pels més petits, ja que molts dels equips que vam participar vàrem mesclar els nedadors i, d'aquesta manera, els nedadors i nedadores interactuaren amb altres nens de la seva mateixa edat i de diferents clubs.
La jornada va la podem qualificar com a molt positiva, ja què tècnics i esportistes gaudirem d'aquest format de competició. Felicitats a tots els nostres petits esportistes per la participació i resultats obtinguts en aquesta  primera lliga d'equips
Per altra banda, aquest cap de setmana, concretament el dissabte 2 de febrer, el nostre club també va participar en una altre competició, la II Jornada de Lliga Individual a les instal·lacions del C.N. L’Hospitalet.
Les categories participants foren prebenjamins i benjamins. I nedaren proves de 25m, 50m, 100m i relleus. Els estils foren esquena, braça, i papallona.
En aquesta jornada de lliga els nostres nedadors ens vàrem mostrar totes les habilitats apreses fins aleshores, però juntament amb el factor velocitat. Els tècnics vàrem quedar molt satisfets amb els nostres petits per tot el treball i esforç realitzat de moment. Però no cal dir que hem de seguir treballant I esforçant-se amb allò que més ens agrada a grans i petits.
Ànims a tots i moltes felicitats!