Un dia, literalment, passat per aigua!

Tal i com vàrem predir, la nit d'ahir va ser molt tranquil·la, l'esgotament va guanyar la partida a la majoria dels i de les nostres nens i nenes.

Aquest matí ha costat una mica aixecar-se però tot i així el dia ha transcorregut normalment. Després dels entrenaments del matí hem dinat amb molta gana uns canelons boníssims i un estofat, i hem marxat d'excursió.

Ha estat una tarda molt complerta. Hem pujat muntanya amunt durant uns tres quarts d'hora, tots junts fins a la Font Negra. Un cop allí hem encertat unes quantes dianes fent tir amb arc, uns amb més punteria que d'altres, és clar! Hem fet una petita ruta d'orientació pels boscos i no ens podem queixar, som de Barcelona però també ens sabem orientar entre arbres i rieres. I no ens podem treure valor perquè la majoria de nosaltres ha pujat una petita paret de roca fent escalada (segur que ven aviat correran videos d'això pel facebook...).

Fins aquí la tarda ha anat rodona, la "particularitat" l'hem tinguda quan hem hagut de fer el camí de baixada, uns altres 35-40 minuts a peu, i s'ha posat a ploure. Al principi no molestava gaire la pluja, però a punt d'arribar a l'alberg ha començat a ploure fort i hem estat dubtant entre apretar a córrer o posar-nos a nedar pel mig de Berga! Quan hem arribat a l'alberg tan sols ens calia ensabonar-nos que ja estàvem mig dutxats. Tot i això córrer sota la pluja tots junts ha estat molt divertit!!!

Un petit avís per als pares: no us amoïneu gaire si els i les vostres fills i filles dissabte tornen amb les bambes encara mullades...  


Un cop dutxats hem sopat i, després de sopar, els nens de natació han celebrat l'aniversari d'una de les nedadores del club, l'Esther Morillo que avui ha fet 9 anys i que ha apagat totes les espelmes del pastís d'una sola bufada!! MOLTES FELICITATS!!!

Altre cop estem segurs que avui serà una nit mooooooolt tranquil·la.

Fins demà i bona nit a tots els que cada dia ens aneu seguint.