Última nit fora de casa

Doncs sí, avui ja és la última nit aquí a Berga i ara estan tots acabant de fer les maletes i a punt de posar-nos a dormir.

Avui ha estat un dia amb molt de sol. I els entrenaments han anat força bé. Les de sincro han fet algunes variacions i aquest matí en comptes de córrer han fet una mica d'aeròbic amb la Laia. Per la tarda tant els de natació com les de sincro hem entrenat juntament amb els i les nenes de natació i sincro de Berga. L'experiència ha estat molt bona i les més grandetes han acabat intercanviant-se els messengers i facebooks.

L'anècdota del dia l'ha protagonitzada la Neus Fortuny de sincro quan, jugant a mímica, ha interpretat de manera molt explícita la paraula "tanga". Llàstima que no teniem una càmara a mà però ja us ho podeu imaginar...

Després de sopar tots hem jugat a "matar". Els equips, que podeu veure a la foto, eren natació contra sincro i amb complot i trampes d'entrenador i entrenadores incloses podríem dir que hem quedat empatats.

Fent una petita valoració abans dacabar l'estada, la veritat és que els dies han passat molt ràpids encara que cap a última hora de la nit els més menuts trobaven a faltar als pares. Hem entrenat molt i per això estan molt cansats però realment tots ho han passat molt bé. Aquesta segona experiència ha estat molt profitosa tant a nivell d'entrenaments com a nivell social, segur que repetim, si tot va bé, l'any vinent.

No sabem si demà abans de marxar podrem actualitzar així que, per prevenir, ens acomiadem fins demà i recordeu que ens veiem a les 17h al Pele.

Bona nit!