Intensiu de Setmana Santa al Pele

Practiquem l'espagat amb midball
Durant la Setmana Santa les seccions de natació i sincro hem aprofitat per preparar-nos pels últims mesos de competició d'aquesta temporada. Aprofitant les vacances de l'escola hem organitzat entrenaments intensius, de dilluns a dimecres de 9h a 17h. A l'intensiu han participat totes les categories de natació i les nenes de pre-alevins fins a infantils de sincro.

Dissenyem banyadors
Els entrenaments han estat molt complerts i hem tingut temps per a tot, nedar, treballar les figures tècniques de les properes competicions, així com treballar en sec la flexibilitat i la força i la ressistència. També hem tingut temps de jugar, fer equip, dissenyar banyadors i veure videos de competicions i fins hi tot de fer una sessió de cinema dimecres a la tarda.
Visca la flexibilitat !!!

Les petites de pre-aleví II - III hem treballat molt els aspectes tècnics i la flexibilitat, com es pot veure a les fotos, fent diferents exercicis per millorar els espagats.

La secció de natació va estar entrenant a la piscina Sant Jordi i dijous varen fer una sortida a la platja per estrenar l'arribada de la primavera i el bon temps.


Ens ho hem passat molt bé, tant els nedadors i nedadores, com els entrenadors i hem marxat de vacances amb ganes de descansar i agafar energies per tornar als entrenaments habituals i afrontar els útims mesos de la temporada!!

Qui tingui més fotos de l'intensiu que ens les faci arribar i així us ensenyarem com hem treballat.

Paola Mulero (Entrenadora de pre-aleví II sincro)