Celebrem i participem del Dia Mundial de l'Activitat Física


La Secretaria General de l’Esport impulsa per primer cop a Catalunya la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) per al proper 6 d’abril de 2010. El DMAF se celebrarà arreu del món qualsevol dia comprès entre el 3 i l’11 d’abril, tot difonent el missatge d’acumular 30 minuts d’activitat física cada dia amb l’eslògan d’aquest any: “Ciutats actives, vida saludable”.

El Club Natació Joan Pelegrí s’adhereix a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física del 6 al 9 d’abril, oferint gratuïtament participar en una de les activitats dirigides programades per a aquella setmana. És molt senzill venir a “provar” una classe dirigida, només cal passar per la secretaria del club, indicar quina és la que ens interessa per a inscriure’ns i anar vestits d’esport i amb ganes de moure’ns. Pulsant aquí podeu obtenir el quadre d’activitats dirigides a on trobareu aiguagim, fitness dirigit, estiraments, steps, total body, etc.

El Dia Mundial de l’Activitat Física es va començar a celebrar el 6 d’abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil) i l’objectiu és acumular minuts d’activitat física per augmentar la qualitat i l’esperança de vida. Podeu consultar tota la informació relativa a la celebració del DMAF a la pàgina web del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut: www.pafes.cat