S'acosta el Nadal i direm adéu al 2009

Ja hem començat el mes de desembre i ambell ens acostem a la fi del 2009, l'home dels nassos sap que sortirà a passejar aviat !!! Desembre acostuma a ser el mes de fer balanç i de fer-nos bons propòsits per al 2010.

Aquest 2009 que s'acaba, per al blog del Pele ha significat tot un any de molta activitat, més de 70 escrits publicats de natació i sincro expliquen el més destacat d'aquest període. Però, a més a més dels escrits, queden les fotografies, els videos  i les competicions de natació amb relleus que valen un or. També recordarem músiques, banyadors i balls que ens han donat alegries i medalles. Però segur que tots i totes les integrants dels equips, esportistes i tècnics recordaran l'esforç que ha suposat la temporada tot perseguint objectius més o menys propers.

Doncs bé, si teniu 10 minuts us convidem a veure el reportatge "7 medallas" rodat amb l'equip nacional de natació sincronitzada abans i durant el passat Mundial de natació de Roma. També, com que hi ha crisi, Freixenet ha decidit repetir el seu spot nadalenc "El color reserva" amb les noies de sincro.

Esperem que us agradi i sobretot moooooooooooooolta atenció els propers dies al nostre bloc... hi haurà alguna sorpresa !!!!

NOTA: a la columna dreta del bloc, a RESULTATS trobareu els de la primera jornada de la lliga de figures infantil del novembre.
.