Bollywood, dansa... alguna proposta més???

Darrerament els equips de sincro del club han participat en dues sessions una mica especials. Així, els equips infantils i alevins, el 30 d'octubre van fer una sessió de dansa tipus Bollywood i l'equip de sincro 4 ("el de les grans de la Meri") van realitzar una sessió de dansa clàssica amb en Néstor Romero (germà de la Nerea Romero integrant dels equips infantil-aleví).


Bollywood és el nom amb el que es coneix la indústria del cinema localitzada a Munbay (antiga Bombay a la Índia). Aquesta paraula va nèixer a la dècada dels 1970 i prové de barrejar Bombay i Hollywood. La dansa Bollywood: "consiste en una combinación de varias formas de danza procedentes de la India, danza clásica india (movimientos pausados y sensuales), popular, árabe, mehindi, expresionista, latina, y los más variados estilos populares surgidos de las mismas calles, al son, como no podía ser de otra manera de la tan reconocible música que aparece en estas películas". La sessió va permetre a nedadores i entrenadores iniciar-se en aquest estil musical aprenent els moviments més característics.


Si sempre hem sentit que la natació sincronitzada és una forma de dansa a l'aigua, l'equip de sincro 4 va poder "tastar" la dificultat de la dansa en sec més famosa: el ballet. A la sessió "primer de tot, vem estar estirant, seguidament vem treballar les posicions i la colocació del cos. despres vem fer exercicis de força per les cames i exercicis de flexibilitat" segons ens ha dit en Néstor.

Us deixem alguns documents gràfics:
Esperem que us hagi agradat i us engresquem a seguir "explorant" noves activitats.