Més "impressions" del Campionat de Catalunya

... i seguim rebent comentaris, sentiments, records i tot allò que vulgueu escriure sobre el nostre superdiumenge. Avui dues més, la de l'Ariadna qui finalment no va poder tirar-se a l'aigua amb l'equip de la Meritxell i la que ens envia la Esther mare de dues nedadores d'or, la Judith i la Raquel.

"Aquest any es preveia que seria dur, en mes d'una ocasió he pensat en deixar la sincro, però gracies a la Meritxell i a les meves amigues i companyes no ho he fet. El pitjor de tot va ser ara fa un mes quan em van operar d'apendix i els metges em van dir que no fes esport en un mes. Just per a la compe!!!!! Vaig anar a veure-les entrenar, estaven nervioses però contentes i jo al sortir vaig plorar tant. Però he de ser positiva i vaig pensar que ja que les havia deixat penjades, potser estaria bé anar a animar-les,abraçar-les i estar al seu costat en un moment tant important. I ja veieu.....VAN GUANYAR L'OR COM LES GRANS CAMPIONES QUE SON, TANT DINS COM FORA DE L'AIGUA. I al veure-les al podium se'm van passar tots els mals. FELICITATS NOIES i l'any proper jo també em banyaré. UN PETONÀS"
Ariadna Perez (sincronista grup nivell 4 majors de 12a)

"Estic molt orgullosa de que les meves dues filles i les seves companyes hagin aconseguit l'Or!!!
Se que això ha sigut un esforç molt gran i a vegades dur,tant per elles com per les respectives entrenadores que sempre han apostat per elles i els li han donat "canya",però també els li han donat molt de carinyo, superant així moments difícils. A totes les entrenadores gràcies per el vostre esforç i dedicació!
Per mi també ha sigut especial aquest any al veure el GRAN companyerisme que he vist en totes les integrants del "Pele", animanant-se en els bons i mals moments. Em va emocionar molt tan pel matí com per la tarda quan tots els equips i entrenadores van anar a l'aigua i van acabar el dia amb abraçades i petons,realment això era Felicitat!!!
Gràcies a totes per donar-me un dia ple de bones emocions i satisfacció!!!
Esther Brió (mare de la Judith i la Raquel)
.