ZUMB-FIT

Zumba fit es una disciplina fitness creada als anys 90, aquesta activitat dirigida està enfocada per una part, mantenir un cos saludable i per l’altre, desarrelar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb sèries de rutines aeròbiques.

Zumbafit utilitza sobretot els principals ritmes llatinoamericans, com son la salsa, el merengue, la cúmbia, reggaetón però també es poden introduir altres estils rítmics, com la rumba, el Rock...

En cada sessió es cremen aproximadament unes 600 calories, cosa que mostra ser una de les activitats dirigides més populars avui dia. La seva mescla de diversió, musica animada ( que per si sola ja incita a ballar), i per el seu treball cardiovascular, fa d’aquesta una de les mes completes, apart es una activitat de gran adaptabilitat.

DURADA: 40 minuts.

INTENSITAT: Mitja.

DINÀMICA:
Classe divertida i molt familiar en la que tots aprendrem a fer passos de ball, uns mes complicats altres de mes basics. El tècnic es situarà davant del mirall i els abonats darrera per poder observar be tots els moviments que aquest farà. Ens ensenyarà una sèrie de passos al ritme de la musica que nosaltres haurem de memoritzar per poder-la repetir moltes vegades, ja que, cada coreografia va assignada a una melodia en particular. Una vegada el tècnic vegi que ens sabem totes les coreografies, jubilarà les cançons mes antigues i intruirà de noves per fer una classe mes dinàmica i amb canvi constant.

AVANTATGES:
Zumb-fit ens permet millorar a gran escala la nostre coordinació a la vegada que aconseguim una resistència muscular molt potent al nostre pes corporal. Zumb-fit es una classe molt dinàmica que ens permet realitzar tota una sessió sense cap parada, ja que, tots ens sabem mes o menys la coreografia, i així aconseguim els 40 minuts de ple treball cardio muscular i de ball sense parar.

BENEFICIS:
- Crema de calories
- Augmenta la tonificació
- Augmenta la flexibilitat
- Millora el estat de ànim
- Millora la son i la salud
- Augmenta la autoestima
- Millora la resistència
- Millora la coordinació
- Es dinàmica i sociable

MATERIAL:
No necessitarem material extra per exercir aquesta dirigida.