TONIFICACIÓ


Moltes persones saben que necessiten fer exercici i estan disposats a fer-lo, però els avorreix la idea de fer “peses”, o no es senten capaces de fer una classe de aeròbic o zumbafit. Aquesta activitat és ideal per gent, tant experimentada (que ja tenen adaptabilitat i poden carregar més pes) com gent inicial i més inexperta en tot aquest sector esportiu i no saben ben be com ni que fer en un gimnàs. La dirigida consisteix en tonificar el nostre cos mitjançant materials i pesos lliures, sent una activitat col·lectiva que inclouen un component aeròbic i aprofitar la motivació grupals. Gràcies aquesta activitat la gent aprèn exercicis nous i el més important, la seva correcta execució per millorar el rendiment i evitar lesions posturals.
Les classes de tonificació s’imparteixen de manera coreografiada i es treballa tot el cos per grups musculars.

DURADA: 40 minuts.

INTENSITAT: Mitja.

DINÀMICA:
Abans de començar aquesta classe, el tècnic ens dirà el material que necessitarem per poder fer la dirigida. Tot seguit la classe s’imparteix sota una base musical que utilitzarem per remarcar les repeticions totals llargues i curtes al seu ritme. El tècnic també participarà en la classe mostrant en tot moment la correcta execució i tècnica que el abonat tindrà que fer, tot i així, el tècnic tindrà que fer algunes correccions posturals per evitar les lesions. En cada cançó, es treballarà un grup muscular en concret, de manera que passarem un a un per tots els músculs.

AVANTATGES:
Tonificació permet remodelar el cos gracies al fortaliment i a la ganància muscular que es genera en cada classe, a demes de la crema de calories al llarg de la sessió, es a dir, pèrdua de greix. Tot això es gracies a les nombroses repeticions de cada exercici sobre un grup muscular en concret i aquestes repeticions també ens millora tota la part coordinativa i orientativa corporal. Tot aquest enfortorteliment corporal ens prepara per possibles futures lesions, que ens ajudarà a; no tenir-ne, evitar lesions majors o millorar i afavorir la recuperació d’aquesta lesió.

BENEFICIS:
- Millora postural
- Millora la flexibilitat
- Millora la resistència
- Evita la apariència de flacidez
- Facilites la recuperació muscular
- Augmenta la autoestima
- Disminueix el estrès

MATERIAL:
- Steps.
- Manovelles.
- Barres.
- Màrfega.