FUNCIONAL FIT


L’entrenament funcional és una de les tendències que s’ha posat més de moda en el món dels entrenadors personals; tothom parla dels seus magnífics resultats, però... Què és un entrenament funcional?
L'objectiu de l'entrenament funcional és adaptar les sessions a millorar la qualitat de vida, amb gestos i moviments que ens seran útils per a la vida qüotidiana.
De forma que treballarem aquella musculatura que fem servir en les accions més habituals del dia a dia: carregar la compra del super, aixecar un nen petit, i ho farem afegint intensitat i càrrega, mantenint una postura corporal correcte.
Surgeix en l'àmbit de la rehabilitació de persones que havien sofert alguna lesió i necessitaven recuperar la movilitat perduda, calia reeducar la musculatura per tornar a fer aquells moviments de la vida qüotidiana.

DURADA: 40 minuts.

INTENSITAT: Alta.

DINÀMICA:
Les sessions s'organitzaran en forma de circuit amb diverses estacions. Abans d'iniciar cada circuit el tècnic ens explicarà tots els exercicis posan especial èmfasi en la postura corporal correcte.
Com que els exercicis implican un gran treball de resistència muscular, el tècnic marcarà els temps de treball i descans per a cadascun dels circuits. L'objectiu és fer sessions dinàmiques i engrescadores, amb exercicis de molta càrrega però que no arribin a cansar mentalment, és per això que sempre trabllarem amb una base musical.

AVANTATGES:
“Funcional fit” ens permet tonificar el nostre cos en companyia i de manera divertida amb control de temps.
És un entrenament que no es centra només en una zona del nostre cos, sinó que acapara tota la musculatura i la potencia a la vegada amb exercissis combinats de tronc superior amb tronc inferior.
Es un mètode dur d’entrenament però a la vegada nosaltres som sempre els que controlem l’intensitat de cada exercici: diferents pesos, diferent inclinació, canvis posturals de genolls o no, etc.
Aquesta dirigida ens permet cremar greix de tot el cos en cada una de les classes i obtenir grans resultats en poca estona d’entrenament.
Una gran avantatge que ens proporciona el “Funcional fit” es el gran alliberament d’estres que podem obtenir en el dia a dia, gracies a exercicis de picar o de moviments gran impacte, això fa que el benefici no sigui nomes físic, sinó també psicològic.

BENEFICIS:
- Augmentar el rendiment esportiu.
- Millorar al màxim possible la nostre vida quotidiana.
- Prevenir de lesions.
- Crear un estructura corporal eficaç i eficient.
- Millorar la estètica corporal.
- Obtenir un densitat muscular segura i protectora.

MATERIAL:
- Corda Fitness.
- TRX.
- Fitball.
- Bosu.
- Corda salt.
- Peses.
- Sac lastra.
- Steps.
- Bancs.
- Roda abdominals.
- Pilota medicinal.
- Corda elàstica.