ESTIRAMENTS


Abans d'executar aquesta classe és convenient facilitar informació sobre problemes al nostre tècnic, per així poder adequar estiraments correctes per millorar la nostra salut i rendiment.

Aquesta classe dirigida fa referencia a la practica de exercicis suaus y mantinguts per preparar o relaxar els músculs, i així, poder ajudar a augmentar el màxim rang de moviment de les nostres articulacions però extreure el major rendiment de tots ells.
Son sessions que combinen estiraments, tècniques de ioga i Tai-txi, per millorar la flexibilitat, l’equilibri i la postura. Amb aquesta dirigida s’aconsegueix mantenir una musculatura flexible i preparada davant de la rígides de les articulacions i a l’hora ens prepara per el seguiment moviment o exercici.

DURADA: 40 minuts.

INTENSITAT: Baixa.

DINÀMICA:
Aquesta classe s’imparteix des del terra amb esterilles, on seguint les indicacions del tècnic es dirà de manera continua els estiraments a realitzar de forma segura i millorable per nosaltres.

AVANTATGES:
És un complement ideal per aquelles persones que practiquen esport de manera regular i que combinen sessions de fitness o activitats dirigides d'intensitat més elevada.

BENEFICIS:
- Mantenir o millorar la flexibilitat muscular.
- Reduir el risc de lesions.
- Disminuir la quantitat d’àcid làctic en els músculs.
- Preveure l'enduriment muscular després del exercici.
- Facilitar els moviments quotidians.
- Millorar la coordinació dels músculs antagonistes.

MATERIAL:
Màrfega.