SALTS: Campionat de Catalunya d'Hivern

Data: 1-2 febrer 2019
Lloc: CAR Sant Cugat

Els saltadors i saltadores del NJP han tingut una destacada actuació aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Salts de Trampolí aconseguint un total de 9 medalles.

A la categoria D, nascuts a partir del 2008, hi ha participat el Gael Tolchinski i el Quino Vaillant. El Gael va aconseguir la sèrie de salts que li donava dret a participar en aquest campionat provinent de la categoria d’Escola i per tant té un gran mèrit que es va veure premiat amb la medalla de bronze en el trampolí d’1 m. El Quino el més petit de la competició, només 8 anys, va aconseguir la plata tant al trampolí d’1 metre com a la plataforma, amb una actuació molt destacada quedant-se a tan sols mig punt del primer classificat.

A la categoria C femenina, Lucía Arroyes va fer una bona competició estrenant la nova categoria amb tres plates als trampolins d’1 i 3 metres i a la plataforma. Va executar salts que mai havia competit i ho va fer força bé.

Finalment, a la categoria B, Bruno Grau va guanyar la medalla de bronze a trampolí d’1 metre, va quedar 4t a plataforma i 5è al trampolí de 3 m. Per altra banda, Anna Mei Castro va fer la seva primera competició per grups d'edat ja que fins ara només podia participar a les competicions escolars per falta de dificultat. L'Anna va guanyar el bronze al trampolí de 3 m i a la Plataforma i va quedar 4ª al trampolí d’un metre. Ambdós van estar a l’alçada de saltadors que fa molt més temps que entrenen i van competir molt bé.

Una competició que va servir per medir-se de cara al Campionat d'Espanya en el que participaran del 15 al 17 de Febrer a la Piscina M-86 de Madrid.

Enhorabona a tots/es i a seguir treballant!