CAMES I GLUTIS


Cames glutis es una activitat que tracta de mantenir i posar enforma els nostres glutis i cames. Aquesta activitat esta enfocada en el nostre tronc inferior del cos, per el que les primeres sessions poden ser una mica dures degut al poc entrenament que dediquem en aquest sector. Però no et desanimis que els resultats es noten en el nostre entorn quotidià i valen molt la pena.
Es una activitat en alça en els gimnasos per evita el accés de sedentarisme que patim, ja que en aquesta activitat, sense moure’ns gaire i no sent una activitat de alta intensitat, podrem aconseguir els nostres objectius de cremar grasses, definir i augmentar massa muscular del tronc inferior del cos.
Aquesta classe s’imparteix de manera coreografiada amb ritme musical. Es basa en realitzar squads, launch i moviments isomètrics per obtenir una millor eficàcia i un rendiment mes adequat.

DURADA: 40 minuts.

INTENSITAT: Alta.

DINÀMICA:
Aquesta dirigida s’imparteix de manera coreografiada al ritme d’una melodia. El nostre tècnic es col·locarà davant per guiar tota l’activitat i així aconseguir un millor seguiment i realització dels abonats. El tècnic ens remarcarà els exercicis de cames i les repeticions de cada un, repeticions llargues o curtes i quin pes agafar per cada grup muscular segons el exercici. El pes s’el seleccionarà cada abonat segons la carga que vulgui tenir cada un, però les repeticions les dirà el tècnic i s’haurà de arribar fins el final.

AVANTATGES:
Cames glutis ens prepara de manera divertida i diferent tota l’extremitat inferior. Aquesta classe es de les més útils per la nostre vida quotidiana, ja que si enfortim la musculatura de les cames notarem una notable millora en el nostre dia a dia.

BENEFICIS:
Enforteix i tonifica la musculatura del glutis i cames.
Defineix la silueta dels tronc inferior.
Correcció de problemes posturals.
Augmenta la força màxima del tronc inferior: glutis, quàdriceps, isquis, abductors, bessons i tibial anterior.
Prevenció de problemes de incontinència orinaria.

MATERIAL:
Goma elàstica.
Manovelles.
Pilotes medicinals.
Barres.
Step.
Bosu.