NATACIÓ ARTÍSTICA

La Natació Artística és una disciplina esportiva que combina la natació, la gimnàstica i la dansa amb l'objectiu de crear una coreografia que combini moviments simples i el·laborats, encadenant-los seguint el ritme de la música. Aquestes coreografies poden ser: SOLOS (una nedadora), DUOS (dues nedadores), EQUIP (vuit nedadores), COMBOS (deu nedadores).

El nostre esport requereix d'una gran varietat de capacitats físiques de base, entre les quals cal destacar: flexibilitat, resistència, control corporal, percepció espaial, precisió en els moviments i control de la respiració (treball en apnea).

Des del Natació Joan Pelegrí som conscients de la dificultat inherent en l'aprenentatge d'aquestes habilitats i és per això que disposem d'un equips de tècnics especialistes en cadascuna de les àrees esmentades per tal de garantir la millora de cada nedador/a.

I tot plegat ho fem amb el compromís de transmetre a tots els nostres esportistes i tècnics: el sacrifici, el companyerisme, la dedicació i la humanitat que és necessaria per mantenir el treball diari i que permeti assolir els objectius de cada temporada.

Amb aquest compromís educatiu i de formació de tots els nostres esportistes, el NJP organitza diverses activitats durant els períodes de vacances escolars per tal d'ajudar a les famílies:
- Entrenaments intensius gratuïts: per Nadal i Pascua.
- Campus esportiu d'estiu: durant les vacances d'estiu.

El Natació Joan Pelegrí, està obert a tots els nens i nenes que vulguin fer natació artística. Demaneu hora a la secretaria del club (93 431 52 99) i veniu a fer la prova. Podreu formar part del nostre gran equip.


HORARIS I PREUS 2022/23