NATACIÓ ARTÍSTICA

La Natació Artística és una disciplina esportiva que combina la natació, la gimnàstica i la dansa amb l'objectiu de crear una coreografia que combini moviments simples i el·laborats, encadenant-los seguint el ritme de la música. Aquestes coreografies poden ser: SOLOS (una nedadora), DUOS (dues nedadores), EQUIP (vuit nedadores), COMBOS (deu nedadores).

El nostre esport requereix d'una gran varietat de capacitats físiques de base, entre les quals cal destacar: flexibilitat, resistència, control corporal, percepció espaial, precisió en els moviments i control de la respiració (treball en apnea).

Des del Natació Joan Pelegrí som conscients de la dificultat inherent en l'aprenentatge d'aquestes habilitats i és per això que disposem d'un equips de tècnics especialistes en cadascuna de les àrees esmentades per tal de garantir la millora de cada nedador/a.

I tot plegat ho fem amb el compromís de transmetre a tots els nostres esportistes i tècnics: el sacrifici, el companyerisme, la dedicació i la humanitat que és necessaria per mantenir el treball diari i que permeti assolir els objectius de cada temporada.

Amb aquest compromís educatiu i de formació de tots els nostres esportistes, el NJP organitza diverses activitats durant els períodes de vacances escolars per tal d'ajudar a les famílies:
- Entrenaments intensius gratuïts: per Nadal i Pascua.
- Campus esportiu d'estiu: durant les vacances d'estiu.

El Natació Joan Pelegrí, està obert a tots els nens i nenes que vulguin fer natació artística. Demaneu hora a la secretaria del club (93 431 52 99) i veniu a fer la prova. Podreu formar part del nostre gran equip.


HORARIS I PREUS 2022/23


EQUIPS

ESCOLA 2013-16
XÈNIA MERAZ
ANNE JUEZ
ONA HERMIDA
ONA SANCHIZ
SIRA DEL MOLINO
MIRANDA GUTIERREZ
RADIA CHBARBI
HAILLY SHEREL ÁLVAREZ
IRENE CASTILLO
SOFIA ALEXANDRA CRUZ
AINHOA MOLINA
MARTINA DE LA FUENTE


ENTRENADORA: IRENE CLOSAS
BN3 2012-13
MARTA CASAS
LEYRE CASTELL
JULIA DOMINGUEZ
JÚLIA PÉREZ
GRETA RÍOS
LINA DAOUDI
BIANCA CERBELLON
AINA ALVARADO
ZOE NAVARRO
EMMA
ENTRENADORA: LAURA VIDAL
INFANTIL 2009-11
MARTINA COLLADO
CELIA CAÑAS
BERTA FORTUNY
NOELIA GARCIA
AKANE ISHIZAKA
LUA SANCHEZ
NOA CALZADO
VALERIA CABES
AINA PIÑOL

ENTR: RUTH BUJALANCE
JÚNIOR 2003-08
NOA TABARES
TANIT JIMENEZ
MARIA CASAS
ABRIL ARBUES
FAN CHEN
SOFIA COLLADO
CLAUDIA FERNANDEZ
LAURA PICH
CLAUDIA RIVERA
LAURA VIDAL
IRENE CLOSAS
FENG CHEN
ELISABET RAMIS

ENTRENADOR: EDUARD BOSOM