SALTS: Campionat Catalunya Hivern

El 19 i 20 de gener, s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’Hivern de Salts de Trampolí amb una destacada actuació dels saltadors del Pele.
A la categoria absoluta, Anna Prat s’ha proclamat campiona de Catalunya de trampolí 1m i ha aconseguit la medalla de plata en el trampolí de 3m. No ha pogut disputar la plataforma de 10 metres, la seva especialitat, per unes molèsties en el tríceps que han aconsellat reservar-se pel campionat estatal que tindrà lloc d’aquí dues setmanes.
Pel que fa als grups d’edat, a la categoria C masculina molt bona actuació de Bruno Grau que va acabar 7è millorant la seva puntuació record en 30 punts i disputant els llocs d’honor a saltadors molt més entrenats. Així mateix, ha estat molt meritòria l’actuació d’Eli Padoan que també va millorar la seva puntuació i va obtenir la novena posició.
Finalment, immillorable la prestació de Lucía Arroyes, guanyant les tres disciplines de la categoria D femenina, trampolí 1m, trampolí 3m i plataforma amb la solvència a la que ja ens ha mal acostumat.