Nit de Halloween amb el Barça de Bàsquet

Els nedadors i nedadores del Natació Joan Pelegrí van participar aquest dijous en la cel·lebració de la nit de Halloween del FC Barcelona.
Per segon any consecutiu, les Cheerleaders del Barça de bàsquet han demanat la col·laboració dels nostres nedadors/es de les categories alevina de natació i infantil, alevina, benjamina 2 i 3 de natació sincronitzada per fer el ball principal de la seva actuació en el descans del partit FC Barcelona Lassa - Panathinaikos.
Ha sigut una setmana intensa d'assajos i preparatius, però amb un resultat final fantàstic.
- Dilluns i dimarts venia una de les Cheerleaders del FCB a les nostres instal·lacions per ensenyar el ball als nostres nens/es i donar les indicacions oportunes sobre el vestuari.
- Dijous, dia del partit: assaig general al mateix Palau Blaugrana sota les ordres estrictes de la Directora de les Cheers, amb la necessitat de fer-ho tot perfecte. Després sessió de maquillatge espectacular a càrrec d'una escola de maquilladors (que s'ha de dir que va fer una feina excel·lent). Descans breu per veure el primer quart del partit asseguts a les grades i tan aviat finalitza directes al passadís d'accés al Blaugrana amb els nervis a tope esperant que fos l'hora d'entrar al camp. 5, 4, 3, 2 ,1 ... Som-hi!!!
Exit rotund dels nostres nedadors/es, que acompanyats pels jugadors/es del BAM i d'una altre escola omplien la pista del Palau.
Ara a esperar que l'any que ve també ens hi vulguin.