SINCRO: 3a Jornada lliga Infantil, 2a Jornada lliga Aleví i 1a Jornada Benjamí

El passat Dissabte 25 de Gener van tenir lloc vàries competicions de sincro.
A primera hora del matí, va tenir lloc la 3a jornada de lliga Infantil a la piscina de la Blume. Més de 80 nedadores van participar en aquesta competició on l'equip Infantil del club va fer un molt bon paper.
Tot seguit va tenir lloc la 2a jornada de lliga Aleví. Un total de 85 nedadores van executar dues figures en una competició que va durar poc mes d'una hora. Les nedadores de l'equip aleví poc a poc van pujant llocs en la classificació final.

Ja a la tarda, a la piscina Sant Jordi, va tenir lloc la 1a jornada del Campionat de Catalunya Benjamí; Un total de 375 nedadores d'arreu de Catalunya van competir dividides en 3 nivells. 
En el nivell 1, on hi competien 7 nedadores del club, les primeres sensacions van ser molt bones de cara a un futur prometedor. En el nivell 2, amb 13 nedadores, es va començar a notar l'experiència i el nivell adquirit i ja en el nivell 3, amb 11 nedadores del club, es comença a notar que l'esforç, el treball i el sacrifici donen els seus fruits. Els resultats parlen per si sols.

Moltes felicitats a totes les nedadores per l'esforç i les ganes demostrades en les competicions.

Aquí teniu els resultats de totes les competicions.
Infantil: http://www.natacio.cat/cat/arxiu/download/13199
Aleví: http://www.natacio.cat/cat/arxiu/download/13197
Benjami N1: http://www.natacio.cat/cat/arxiu/download/13205
Benjami N2: http://www.natacio.cat/cat/arxiu/download/13206
Benjami N3: http://www.natacio.cat/cat/arxiu/download/13207