Ja tenim en marxa la nova temporada 2013-2014

Les seccions de natació i natació sincronitzada del club Natació Joan Pelegrí han començat una nova temporada amb moltes ganes i il·lusió, tan és així que  des de primers de setmebre ja funcionem a ple rendiment per preparar amb antelació els nous esdeveniments i competicions.

SECCIÓ DE NATACIÓ:
La conformen els nedadors i nedadores de les categories: Escola Base de natació, Prebenjamins, Benjamins de I,II,III any, els Alevins, Infantils i Júniors. En edats compreses des dels 5 anyets fins als 16 anys.

SECCIÓ DE NATACIÓ SINCRONTZADA:
la conformen les nedadores de les categories: Escola, Benjamina 1,2 i 3, Alevina, Infantil, Júnior, Juvenil, Absolut, Sénior. En edats compreses entre els 5 anys i els 22.

Durant els mesos de Juliol i Agost, vam poder gaudir de la celebració dels Mundials de Natació 2013 que es varen celebrar a casa nostra, a Barcelona, i per tant enguany tenim un al·licient extra de motivació, ja que fou un esdeveniment de màxim nivell, on entrenadors i nedadors/es vàrem aprendre molt i tenim ganes de començar a posar en pràctica tot allò après.

Per altra banda, comentar que tots aquells que tingueu curiositat i ganes de practicar un esport aquàtic feu-se saber que al nostre Club hi trobareu allò que necessiteu, independentment de l’edat, per a la pràctica de la natació.

Des del CNJP volem donar ànims i encoratjar als nostres esportistes i tècnics per la nova temporada que estarà carregada de noves emocions i sensacions.