TROBADA COMPETITIVA A LES INSTAL·LACIONS DEL NOSTRE PETIT CLUB AMB GRANS RESULTATS!!!Aquest passat cap de setmana, diumenge 14 d’abril de 2013, el Club Natació Joan Pelegrí  vàrem organitzar una trobada competitiva junt amb el C.N  Tarrassa a les instal·lacions del nostre club.
Les categories participants foren Pre-Benjamins i  l’Escola Base de Natació, és a dir, nedadors nascuts l’any 2005 i l’any 2006, amb un total d’uns 30 nedadors.
La trobada va esdevenir molt positiva on els nedadors van poder demostrar tot allò que han après fins a dia d’avui pel que respecta a la tècnica dels estils i al desenvolupament de les habilitats motrius aquàtiques.
Per nedadors i tècnic va ser una jornada molt dinàmica i divertida, a més de competitiva, on tots vàrem acabar molt satisfets i contents.
Per altra banda, cal recordar que no és la primera trobada que fem d’aquest caire amb el C.N Tarrassa, ja que durant aquest mateix any ja hem fet algunes activitats més conjuntes, on els nostres peques coneixen i interactuen amb altres nens de la mateixa edat i categoria.
Moltes felicitats i ànims a seguir treballant com fins ara.