COPA DE NADAL

L'ESCOLA BASE DE NATACIÓ PARTICIPA A LA COPA DE NADAL A LA PISCINA DE L'ESCOLA SANT IGNASI.

Aquest passat cap de setmana, la nostra categoria més petita de la secció de natació, ha participat un any més en aquest trofeu que organitza el CEEB i l'escola Sant Ignasi. Varen nedar la prova de 25 metres esquena, tant en categoria masculina com femenina, amb un total de 4 nedadors.
Els més menuts van donar mostra de tot el que han après fins ara amb molts bons resultats; tant és així que obtingueren 3 podis de 4 possibles.

Deixant de banda això l’equip tècnic està molt content amb l'esforç realitzat i la millora que es va poder veure. A més els nostres petitons s'ho van passar d'allò més bé i varen agafar més experiència, ja que aquesta competició és la tercera de la temporada.