SINCRO: De competició a Mallorca

Després d'un cap de Setmana molt intens, ja estem a Barcelona un altre cop!


La veritat es que és molt difícil resumir totes les emocions i les històries que hem viscut aquests tres dies al III Open Mediterránea Sincro.

La primera alegria va arribar quan des de l'autocar van veure l'hotel on ens allotjaríem. Després dels primers entrenaments i el magnífic sopar, les nenes van estar compartint una estona amb les altres participants que s'allotjaven al mateix hotel.

Ja dissabte va començar la competició: la primera de les nostres va ser

la Ivet amb el solo infantil; la següent va ser la Judith amb el solo absolut i tot seguit l'equip de les de la Clàudia va presentar el seu combo infantil amb el qual van aconseguir el tercer lloc. Seguidament la Cèlia i la Sílvia ens van mostrar el seu duo junior i per acabar el matí el grup de la Meritxell va presentar l'equip absolut aconseguint la medalla d'or.

La competició va seguir dissabte a la tarda amb la Sandra i la Carla que van fer el duo infantil i per acabar el dia el solo junior de la Hermi.


L'organització de la competició va preparar un sopar de germanor per a totes les nenes amb música incluïda.


Diumenge va començar la competició amb el duo absolut de la Mireia i la Cristina, el qual va aconseguir el tercer lloc, i tot seguit el grup de la Berta va competir amb el combo junior aconseguint la medalla d'or a l'igual que les nenes de la Meritxell amb el seu combo absolut. El grup de l'Íngrid es va estrenar a la competició d'equip infantil aconseguint la merescuda medalla d'or i, per finalitzar, de nou el grup de la Berta va competir amb l'equip junior aconseguint també la medalla d'or.

Un total de 7 medalles pel Club!!!

Moltes felicitats a totes les nedadores i entrenadores per la feina feta!