Notícies fresques II de les sincronistes grans !!

Participació de les grans en la Cursa de El Corte Inglés
Cinc de les nostres sincronistes grans varen participar a la cursa de El Corte Inglés, després d’haver entrenat dissabte tres hores a la piscina. A totes elles la nostra més sincera felicitació!!! Cal dir també que la resta de l’ equip estava d’exàmens i varen dedicar el dia a l’estudi , cosa d’ admirar i també donar suport.
Endavant !!

Èxits en la 1ª. competició del CEEB
Ja varem explicar l’ èxit aconseguit per les nedadores grans del Pele en la categoria d’ equips tècnics:
1a. Posició del grup de majors de la Berta de nivell II i 1a. Posició del grup de majors de la Meritxell de nivell III. El que no vam dir i bé s’ ho mereix van estar les medalles en figures individuals aconseguides:
Nivell II:
Medalla de plata per l’ Herminia Alvarez.
Medalla de coure per l’ Henar Granero.
Medalla d’or per l’ Andrea Egea.
Nivell III:
Medalla de plata per la Carlota Freixas.
L’ esforç i treball realitzat fins ara va donant alguns fruits que ens engresquen per continuar esforçant-nos mentre fruïm fent sincro. A totes MOLTES FELICITATS !!!!

Èxits de la 1a. Convocatòria del Campionat d’ Interclubs
Aquest cap de setmana ens hem anat a Berga, bo i jugant el Barça ... El club Joan Pelegrí ha tornat a organitzar el Campionat Interclubs en la primera convocatòria de figures pels clubs que volen donar resposta a les nedadores majors de 14 anys.
Al voltant d’ unes 200 nedadores han participat dels clubs: CN.Kallípolis, CN.Granollers, CN.Sabadell,Torredembarra,CN.Manresa, CN.Calella, CN. Berga... a tots ells el nostre agraïment per la seva col.laboració i, en especial, al CN. Berga que ha cedit la piscina!
Les nedadores majors del grup de la Berta i la Meritxell han fet un molt bon paper en aquesta jornada i a totes elles felicitem! Aquí els resultats de les medalles obtingudes:

Nivell IV:
  • Medalla de plata per l’ Hermínia Alvarez.
Nivell V:
  • Medalla d’ or per la Carla Heras.
  • Medalla de plata per l’ Andrea Egea.
  • Medalla de coure per la Patricia Soler.
Ara ja estem preparant la 2a.competició del CEEB, en la categoria d’ equips lliures, pel proper dia 5 de maig, a la piscina de sant Jordi . Esperem que ens acompanyeu, com sempre, amb el vostre carinyós suport.
Gràcies a tots i a totes!!!
Meritxell Salvat