SINCRONITZADA: interclubs de Berga SUSPÈS


Reproduïm la carta enviada avui als clubs:

Estimats clubs
Hem esperat l’últim moment per veure com evolucionava el temps i decidir si celebrem la competició de figures de Berga. No es preveuen precipitacions però les temperatures estan baixant considerablement i trànsit i protecció civil extremen  les precaucions amb els desplaçaments.
Com la tornada de la competició és per la nit i hi ha clubs que tenen desplaçaments llargs travessant comarques amb risc de gelades l’organització ha decidit suspendre la competició. Hem de sumar la intranquil·litat dels pares i mares com és lògic.
L’objectiu de la competició d' interclubs és la participació de nedadores que practiquen sincro i que entrenen per competir. Si dissabte es portés a terme la competició podria ser excloent per algun club que ha de fer un desplaçament llarg  o nedadores en particular, el que també justifica l’anul·lació de la competició.
Gestionarem una altra data per la competició que us comunicaré quan tignuem de nou el vist-i-plau de  la Federació i el Col·legi d’àrbitres  per a què sigui la més adient. Quan tinguem la nova data donarem de nou el calendari.
Vull donar les gràcies als clubs per la vostra col·laboració.

Xavier Cuspinera