NATACIÓ: bravo a l'escola de natació, pre-benjamins i benjamins

El passat cap de setmana el nostre club el Joan Pelegrí ha participat al III jornada de lliga benjamí i prebenjamí a la piscina del C.N Barcelona. 
En un dia que no acompanyava massa, ja que plovia, i que els més petits de tots, els prebenjamins no dominaven del tot l'estil de braça i estaven nerviosos, podem dir que va ser una molt bona jornada, on tots plegats vam treuren bones sensacions. El treball del dia a dia es va veure reflexat a la competició. A més cal esmentar el bon comportament mostrat per tots i totes.
Enhorabona  a tots els nostres nedadors. No hem d'oblidar, però que cal seguir treballant i que no hem de perdre les ganes de millorar. Endavant!

També hem de felicitar als nedadors de la categoria Infantil del nostre club pels resultats aconseguits als Campionats de Catalunya Infantil celebrats al C.N. Olot!!!

L'Escola Base de Natació ha participat en la segona competició la temporada!
Els nostres petits nedadors varen participar el passat dissabte a la I Jornada d'Estils al C.N Can Caralleu.
Els més petits de la casa van posar totes les ganes i l·lusió pel que fa a la competició tot posant en pràctica tot el que han après fins ara i superant els nervis sempre existents.

Ànims a tots a seguir treballant i enhorabona  nois i noies!!!!

Eduard Bosom