NATACIÓ: competicions per partida doble !!!

El passat dissabte 3 de desembre els nostres nedadors van participar a dues competicions, pel matí la 1a Jornada de Lliga Pre-benjami i 2a Jornada de Lliga Benjamí al CN Sabadell i per la tarda el Trofeu Turbo en categoria infantil al CN Sant Andreu.
Anem a pams, a les lligues pre-benjamí i benjamí van participar 88 nedadors i nedadores, 33 dels quals eren del CNJP. Els pre-benjamins es van estrenar a la lliga de la FCN, en les proves de 25 mts esquena i els relleus de 4x25 esquena, i el benjamins van continuar amb la 2a jornada de lliga de la FCN, en 50 braça, 100 braça i 50 lliures a més a més dels relleus de 4x50 lliures i 4x50 braça.
Els tècnics valorem positivament a cada jornada de lliga la forma de nedar tècnicament que tenen els nostres petits nedadors i nedadores. 

El dissabte per la tarda, els infantils també van competir, en aquesta ocasió era un Trofeu al que el CN Sant Andreu ens va convidar. Van prendre part 40 esportistes, 5 del CNJP i a més a més, les marques  d'aquest Trofeu  son vàlides per el Campionant de Catalunya d`Hivern que es celebrarà a finals de gener al Club Olot.
Una vegada mes els nedadors infantils, van tenir una tarda molt bona, amb baixades de temps en algunes proves de 10".

Moltes gracies a tots, per el vostre traball fins ara.
Mar Mirabete