FELICITACIONS

Avui aprofitem per a fer un post diferent, en realitat no és nostre, qui ens ha enviat el text ha estat en Jordi Aguerri, pare d'una de les nostres nedadores. Ens fa molta il·lusió poder compartir aquesta felicitació amb tots vosaltes, així doncs aquí la podeu llegir:

FELICITAR-VOS, als entrenadors, nedadors i equip tècnic pels resultats aconseguits. Un club petit com el nostre, amb les posicions aconseguides en cada categoria, ha de dir que les coses s'estan fent bé. L'any és llarg, difícil i cansat, però el treball ben fet no té fronteres, i sembla que és així com s'està fent.
Vull felicitar a tots els nedadors per les seves grans carreres, però sobretot als entrenadors que amb el seu esforç, treball i lluita, fan que ens sentim orgullosos de pertànyer al JoanPelegrí.
Felicitar a la Mar per aquests últims Campionats de Catalunya alevins, pels resultats, per estar amb els xavals i fer que aquests quatre dies siguin per a ells, la manera d'estimar l'esport, aquest tan difícil esport com la natació. FELICITATS.
Jordi Aguerri