SINCRO: Tensi Graupera, jutgessa internacional, ens avalúa

El divendres 5 de novembre, les alevins, infantils i júniors vam tenir la sort de comptar amb la presència de la jutgessa catalana-internacional Tensi Graupera, tres vegades olímpica i ex companya de les nostres intrèpides entrenadores. Molt amiga també del reglament de la FINA.
Nedadores i entrenadores amb Tensi Graupera
Va explicar una figura obligatòria de cada grup d’ edat amb les seves posicions bàsiques i transicions més importants, incidint en els coeficients valoratius de cada seqüència. Després va anar avaluant verbalment  l’ execució de la figura en cadascuna de les nostres nedadores. Va ser una sessió ben aprofitada doncs les noies  van poder preguntar, experimentar i reflexionar des  d’ un punt de vista ben diferent.
També ens va ensenyar el fantàstic anell  de les olimpíades que porta del dissenyador i president del Kallípolis, en César Villegas, exentrenador de les nostres veteranes monitores B. i M. i promotor clau de la sincro espanyola. 

S’ ha de dir que la Tensi va quedar molt contenta de l’ interès i l’ esforç de les nedadores i així ens ho va manifestar a la Íngrid, la Èdith i la Meritxell.

Hem fet un àlbum de fotos que podeu veure pulsant aquí.

Moltes gràcies Tensi per compartir amb nosaltres la teva experiència  i… fins quan vulguis !

Meritxell Salvat