El primer dia a punt d'acabar-se

Ahir al final va ser una nit llarga. Algunes de les grans de sincro van voler recordar una tradició establerta l'any passat i van sortir a córrer una estona en pijama per agafar ganes de dormir. Per altra banda, també algunes de les petites de sincro i de natació no aconseguien dormir i entre totes plegades van tenir a alguna entrenadora en dansa fins passades les 2.30 de la nit! Això sí, aquest matí no hi ha hagut cap problema per aixecar-nos a l'hora.

El primer dia d'entrenaments ha començat a les 7.30 del matí. L'esmorzar ha anat bé i tot seguit els de natació han anat cap a la piscina a entrenar i les de sincro hi han anat més tard, després de córrer una horeta per la rambla.

A l'hora de dinar estaven tots afamats i l'arròs i el pollastre no han durat gens als plats!!

Per la tarda els nens grans de natació han entrenat una estona més amb la Mar, i els petits han estat fent jocs i circuits amb l'Edu.

Les de sincro han fet algun joc, entrenament fóra de l'aigua i un parell d'hores més d'entrenament a la piscina.

A les 9 de la nit ja estàvem tots dutxats i a punt per a sopar. Una amanida de pasta i unes salsitxes amb patates fregides i KETCHUP (que no falti!) han sentat de meravella a tots els nostres nedadors i nedadores.

Ara, després de jugar una estona davant de l'alberg, ja és hora d'anar a dormir. Esperem que aquesta sí que sigui una nit tranquil·la.

Una abraçada a tots els papis dels vostres nens i nenes que ja us enyoren.