Resultats, resultats i primer tast de fotos de sincro

Original composició de l'equip de la Clara
Uiiiiii quines presses que tenien totes les sincronistes ahir diumenge a veure i publicar al Facebook les fotos de l'exhibició de rutines del CEEB de dissabte a Picornell. Certament vam gaudir d'una jornada molt agradable que també va servir per a "prendre mides" a la piscina a on es competirà aquest proper cap de setmana; el dissabte 12 Campionat de Catalunya equips aleví i infantil i diumenge 13 les rutines del Campionat de Catalunya d'escoles de menors i majors de 12a. Doncs, bé, per a què tothom pugui començar a gaudir "dels records" ja hem obert el nostre àlbum de les rutines de dissabte. El podeu veure pulsant aquí o a sobre de la imatge.
Tanmateix, aquests dies la Federació Catalana de Natació ha publicat resultats que estaven pendents:
I finalment una actualització del calendari de competicions amb la celebració de la Copa Catalunya Absoluta de Sincronitzada el 3 de juliol al CN Tàrraco.
De moment això és tot, aviat nova convocatòria de competició per al proper cap de setmana, crònica de l'exhibició per als que no vau poder assitir i també la crònica i imatges del sopar del club.

Esteu ben atents que se'ns acumulen les novetats al bloc !!!
.