Dissabte 5 de juny tota la sincro del Pele a les Picornell. Us esperem !!!

Només una vegada a l'any tenim la oportunitat de veure totes les nostres sirenes juntes i reunides amb les seves entrenadores mostrant-nos les coreografies treballades durant la temporada i.... en aquesta ocasió la cita és el proper dissabte 5 de juny a les Piscines Bernat Picornell. Allà podrem gaudir de l'exhibició de rutines del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. El CNJP participa amb tots els seus equips que són 7 i ho fa segons l'ordre de sortida que podeu consultar aquí. 
Aquesta exhibició comença a les 16'30h i ballaran 45 equips. Tots hi esteu convidats a veure l'exhibició, val la pena apreciar la feina feta i sobretot aplaudir i encoratjar les nostres nedadores des de la grada.

I després.... EL SOPAR DE FI DE TEMPORADA DEL CNJP al que tots els nedadors i nedadores del club hi esteu convidats (el preu del ticket per als acompanyants és de 15 eur, gratis per als menors de 4 anys). 

Us esperem a tots a les Piscines Picornell i us animem a fer un bon reportatge gràfic i/o de vídeo que després publicarem en aquest bloc.