Final de la Copa Catalana Base Aleví

El pròxim cap de setmana 22 de maig de 2010, té lloc a la piscina del C.N Sitges la Copa Catalana de categoria Aleví.

La copa catalana està composta per 4 grups, A, B, C, D, que han estat formats segons les puntuacions per nedador en aquella categoria i prova, que sumen pel nostre club. A final de temporada la suma de tots els punts per nedador i prova és el que ens determina a quin grup anem. Clar està, que quants més nedadors tenim per categoria aleví, en aquest cas, més possibilitats tindrem d’estar en un grup més competitiu. Ara bé, cal tenir en compte que els grups queden formats a proporció, majoritàriament, del nombre de nedadors participats en les jornades de lliga anteriors i dels punts obtinguts.

La temporada anterior el Club Natació Joan Pelegrí ens varem classificar en el grup D en la categoria Aleví, aquest anys per contra ens hem classificat en el grup C, tot i que el nostre grup d’Alevins no és gaire ampli. Això ens mostra com, poc a poc, anem millorant com a conjunt, a més de la millora de cada nedador.

Així les nostres ganes com a club han quedat reflectides en els resultats del nedadors, fruit de noves tècniques d’ensenyança i entrenament, com per exemple la disposició a la piscina Sant Jordi, els estaixos, les sortides.

Cal destacar els resultats obtinguts als Campionats de Catalunya d’Hivern Alevins, la nostra classificació a la Copa Catalana, i pròximament en els Campionats d’Estiu alevins i als dels benjamins.

Eduard Bosom