Hem guanyat una medalla de bronze i 2 podiums a figures !!!

Uf, quina tarda !!! Avui a la piscina Sant Jordi de Barcelona ha tingut lloc la primera jornada de competició de sincro del Consell de l'Esport Escolar (CEEB)de Barcelona.
Primera i segona de figures nivell III
La tarda ha començat amb la competició de figures a on les nostres sincronistes dels grups sincro 3 i 4 han demostrat que la seva tècnica és acurada i progressa amb el pas del temps. Així, la Cristina López i la Raquel Gràcia han quedat primera i segona en la classificació de figures del màxim nivell de la competició. Segons han dit, la propera setmana podrem veure els resultats complerts publicats a la web del CEEB.

I tot seguit han començat les rutines tècniques amb el nivell I, ...encara calia veure molts balls abans no nedessin les sincronistes de la Meri doncs competien al màxim nivell del CEEB. El nostre equip ha sortit el primer dels 6 que participaven a la categoria: les nedadores contentes i serioses, convençudes han fet una rutina de Waterloo que els ha valgut la 3a posició, és a dir la medalla de bronze darrera de dos equips del CN Kallipolis.

Sincro 4 del Pele: BRONZE i copa


Per a tots i totes si voleu veure el que ha estat aquesta tarda de sincro tenim les primeres fotos publicades a l'àlbum.

Bona nit que la tarda ha estat llarga però MOLT, MOLT PROFITOSA !!! FELICITATS A LES "NENES I A LA MERI" per l'esforç, l'alegria i sobretot l'èxit assolit.

Mònica Moro
.