3r campus esportiu d'estiu 2010: t'esperem !!!

Natació
El Club Natació Joan Pelegrí i el Bàsquet Ateneu Montserrat us presenten un nou campus esportiu urbà que permetrà practicar diversos esports durant les vacances d’estiu sense sortir del barri.
El campus tindrà lloc a les instal·lacions esportives de l’escola Joan Pelegrí.(c/ Torre d’en Damians, 6 de Barcelona) i va dirigit a tots els nens i nenes nascuts entre el 1998 i 2004 .

Natació sincronitzada
NATACIÓ O NATACIÓ SINCRONITZADA: per gaudir del medi aquàtic practicant diferents jocs, millorant els estils de natació, amb iniciació al waterpolo o natació sincronitzada.
      Bàsquet
      BÀSQUET:sessions adaptades per nivells que combinen jocs esportius (amb la pilota de bàsquet com a element principal) i la millora tècnica i tàctica de l’esport.


      MULTIESPORT: tasques i jocs genèrics com a complement de les altres dues activitats, on es practiquen diversos esports d’equip (handbol, futbol, voleibol, etc) i es realitzen activitats per millorar les capacitats físiques de base amb el joc com a motor.


      Els torns previstos del 28 de juny al 23 de juliol del 2010 són: 

      1ª setmana:
        28 de juny al 2 de juliol.
      setmana: 5 al 9 de juliol.
      setmana: 12 al 16 de juliol.
      setmana: 19 al 23 de juliol.
      5ª setmana: 26 al 30 de juliol. NOVETAT !!!
        Per a més informació podeu descarregar-vos el tríptic informatiu o contactar per telèfon (93 431 52 99) de dilluns a divendres 16:30 a 20'30h.

        Doncs ja ho sabeu, si teniu ganes de passar un mes de juliol divertit i esportiu us esperem al Campus esportiu d'estiu !!!