Èxit del 1r Campionat interclubs organitzat pel Club Natació Joan Pelegrí

I ja està: competició acabada i tota la documentació generada: ens estem referint al 1r Campionat interclubs d'escoles de natació sincronitzada celebrat a Berga el  20 de febrer de 2010.
Una participació de 132 nedadores pertanyents a 11 clubs van prendre part en aquesta competició. A la pàgina de l'interclubs trobareu les darreres informacions com l'àlbum de fotos o el medaller.
Tanmateix, després de la prova hem rebut felicitacions de clubs i entitats que no podíem deixar de reproduir en aquest bloc. A modus d'exemple, reproduïm el missatge de la Pili, entrenadora de l'UD Torredembarra i del Jaime del CN Azahar.

"Sóc la Pili, l'entrenadora de la Unio Esportiva Torredembarra, aquestes quatre ratlles les escric per felicitar a totes les participants,  a les guanyadores...però principalment a l'organització, Edit i Xavier us felicito per com va anar TOT!!! També va estar molt bé els comentaris dels jutges després de cada ronda!!! Molt bé.
Pili Rodriguez"

"Benvolgudes senyores i senyors,
Adjunta li remetem la foto que vam fer durant el lliurament de trofeus del passat Campionat Interclubs en la què apareixen nedadores del nostre club, ja què hem vist al seu bloc que podíem fer arribar fotos.
Volem, així mateix, aprofitar l’avinentesa per a felicitar-los per l'excel·lent·lent organització del campionat. Apreciem que heu posat tota la il·lusió i l'esforç per a què nedadores, entrenadores i acompanyants hagin pogut gaudir d'una entranyable jornada de competició i convivència. Des del CN Azahar Sincro desitgem que feu extensiu aquest reconeixement a totes les persones que ho han fet possible. Atentament, Jaime."