Fi de temporada 2008/2009

Ja està, temporada acabada, almenys pel que respecta a la natació sincronitzada del nostre club i quina millor manera per a tancar la brillant temporada 2008/09 que un meravellós espectacle aquàtic ofert per totes les sincronistes del Pele.
Vem gaudir del 1er Espectacle de sincronitzada: "ruta aqua-turística per Barcelona" que en 3 sessions maratonianes la tarda del dissabte 27 de juny ens ensenyà tot i tot el que s'havia fet al llarg de la temporada... I MOLT MÉS.


High School Musical ens portà a l'institut, amb Tarzan vam anar a la Selva i el Rei Lleó ens feu vibrar amb la seva impressionant música, vam suar de valent amb Flash Dance i la intriga de Lladres de joies ens acompanyà a un Thriller molt i molt actual per a pujar als Estels i declarar la pau amb les més Hippies i.... torxes a l'aigua i les Fonts Màgiques de Montjuïc, uuuuufffff quina passada !!!

I després, sopar, fotos, video, guardons, reconeixements i bons propòsits per a la propera temporada, una gran festa del Club Natació Joan Pelegrí.
Així, aquí teniu les primeres fotografies de la festa, àlbum que anirem ampliant conforme ens feu arribar més imatges (ja sabeu, CD o el que sigui a secretaria i les penjarem).

Aprofito per a demanar-vos VIDEOS, ens agradaria publicar al nostre canal de Youtube tots els balls que hem fet aquesta temporada, per tant qui ens els pugui facilitar que els deixi a la secretaria. Un cop més, gràcies per la vostra col·laboració.

Mònica Moro
.