"Potpourri de sincro"

Avui us porto quatre coses molt diferents les unes de les altres però he considerat que convenientment organitzades en aquest escrit podien donar joc abans d'acabar aquesta esplèndida temporada de sincro per al nostre club.

Així tenim:

• Al passat Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona celebrat el 19 i 20 de juny de 2009, es va presentar en competició la nova rutina lliure de l'equip espanyol de sincro inspirada en una música de por de Salvador Niebla. Des d'aquí us convido a veure-la: http://www.youtube.com/watch?v=QZrwMm2siPs i la Federació Catalana de Natació disposa d'una galeria de fotos de la competició.

• T-mobile acaba de presentar un nou vídeo de la campanya Life is sharing, a on veureu com la sincro es pot practicar sense massa problemes en una piscina pública per exemple un diumenge al matí ;-)

• El nostre àlbum de fotos del Campionat de Catalunya d'escoles va creixent a poc a poc, si accediu veureu que hem publicat més fotos

• I dissabte....FESTA DE FI DE TEMPORADA, amb els recorreguts turístics, soparet i acte protocolari d'entrega de guardons i altres. QUE NO FALTI NINGÚ !!!!

Mònica Moro
.