Poupourri de sincro i aigua

Ja fa dies que em ballava pel cap fer un post amb algunes notícies, curiositats i altres històries relacionades amb la sincro i finalment avui he trobat un moment per fer-ho.

Així, i per a no excedir-nos amb la lectura, passo a relacionar-vos els temes:

COMPETICIONS: la segona jornada de la lliga de figures de Catalunya serà el 22 de maig en categoria aleví i el 23 de maig en categoria infantil a la Residència Blume. També, en la darrera actualització del calendari, la Federació Catalana de Natació ha fixat a les Piscines Bernat Picornell la seu del Campionat de Catalunya de rutines del 13 de juny .

CURIOSITAT: s'ha constituit a Barcelona el primer equip masculí de natació sincronitzada que ha près part a una competició internacional, la European mens synchronized swimming tournament, que va tenir lloc el passat 11 d'abril a Milà. Aquí us deixo l'enllaç a un vídeo a on expliquen aquesta iniciativa i la notícia apareguda a Telecinco.

PER A QUAN NECESSITEM ESPAI: ja estan fets els planells per a construir la piscina més gran del món, aquesta tindrà una superfície de 8,8 hectàrees. Segurament serà un bon lloc per a practicar totes les rutines i balls del món, només té un petit inconvenient, que estarà a Egipte per la qual cosa anar i tornar el mateix dia no serà possible.

FOTOGRAFIA INCREÏBLE: Hi ha un blog dedicat a fotografies alucinants i dilluns van publicar aquesta. Jo diria que és de la competició olímpica de Pekín 2008. Espero que us agradi !!!


I res, ja ha passat la Setmana Santa i entrem de plè al trimestre més competitiu de la temporada per a tots els equips del Pele.
Apa noies, a entrenar fort que aviat podreu ensenyar-nos el fruit de tanta feina!!!!!

Mònica Moro

.