Més notícies FRESQUES!

Ei, ja has vist els resultats definitius de les figures del CN Pelegrí? 5 medalles i 14 diplomes a les 10 millors sincronistes de cada categoria !! què guay!

Les entrenadores estem “petades” d’ il.lusió i alegria doncs l’ esforç comença a donar fruits. I no només ho diem per les medallistes sinó per totes les nedadores que han participat en el campionat escolar i que, setmanalment, dediquen el seu temps i esforç a millorar la seva sincro.
Tot l’ equip de monitores estem molt contentes i agraïdes també per la gent que hi ha al darrera col.laborant i donant suport escrivint,maquillant… gràcies pares !

Us recordem que aquest proper dissabte, dia 7 de març, necessitem molta “claca” a la piscina del CN Badia ( 16 h.) pels equips ALEVÍ i INFANTIL que es presenten per primera vegada al Campionat de Rutines Combinades de Catalunya.
És un repte competir amb les millors sincronistes catalanes. Però hi anirem amb moltes ganes i confiança per fer un bon paper. Us hi esperem aplaudint, amb la pancarta del club, animant amb poms-poms blancs i blaus ( idea espontània….. com sempre) , etc…

L’ equip junior s’ha estat preparant per participar-hi però, finalment, no s’ ha pogut arribar a tot. Esperem que ho aconsegueixi la propera vegada.

Agrairem, com sempre, l’ ajut de les mares per maquillar i el dels pares per filmar i/o fotografiar als equips participants.

Tema xandalls: si teniu algun problema amb les talles passeu urgentment per secretària, el proper dilluns, ja que, durant la setmana, es farà nova comanda.

Un petó agraït a totes!

Meritxell
Salvat
.