Ens visita una gran sirena olímpica!

El dilluns dia 27 d' octubre les noies grans de sincro varen tenir una classe magistral a càrrec de la Irina Rodríguez, medallista olímpica de Pekin'08.
La sessió va iniciar-se amb el visionat de la rutina lliure combinada a la sala d' actes de l' escola. Després varem passar a les preguntes i a tota una reflexió sobre els fruits de l' esforç continuat, la importància de l'exigència amb un mateix i la pròpia superació.
Després van venir les fotos i els autògrafs i un petit regalet que en Xavier li va fer com agraïment de la seva visita al club.


Finalment vem anar a l' aigua i allà varem fer "l'entreno" supervisat per la Irina. Ella anava corregint posicions i remades i afegia algun truquet benvingut. Les nostres sirenes seguien les seves explicacions amb molta atenció intentant rectificar al màxim.
Tothom va quedar encantat de la seva senzillesa i la seva entrega a la sincro. Moltes gràcies Irina!!
Podeu veure alguna foto més a http://picasaweb.google.com/nataciopelegri/VisitaIrinaRodrGuez#

Meritxell Salvat (entrenadora de sincro)


Si ens voleu fer arribar més fotos de la trobada o de l'entrenament, ens les passeu per correu electrònic a nataciopelegri@gmail.com o bé les deixeu a la secretaria del club tot dient que són fotos per al blog.
Gràcies per la vostra colaboració!

.